• Zelfbouwkavels in hartje Zaandam

  Realiseer jouw droomhuis

 • Zelfbouwkavels in hartje Zaandam

  Alles om de hoek

 • Zelfbouwkavels in hartje Zaandam

  Duurzaam zelfbouwen

 • Zelfbouwkavels in hartje Zaandam

  Tussen stad en land

Kavelverkoop

Kavelverkoop

Reservelijst

De inschrijvingen voor een kavel op Eiland 2 zijn gesloten. Heb je je niet ingeschreven, maar alsnog interesse? Je kunt je op de reservelijst laten plaatsen. Vul hiervoor het inschrijfformulier in en stuur dit naar info@dezaanseeilanden.nl. Je ontvangt een bevestiging wanneer je inschrijving voor de reservelijst is ontvangen.

De kavels zijn in principe verloot onder alle inschrijvers op basis van een ranglijst. Mocht de koper toch afzien van de kavel, dan wijzen we de kavel toe aan de volgende op de ranglijst. Vervolgens doen we een beroep op de reservelijst.

Kom je als reserve in aanmerking voor een kavel dan nemen we contact met je op.

Download hier het inschrijfformulier.

Let op: tegelijk met de inschrijving dient de inschrijver een verklaring van bank of tussenpersoon mee te sturen waaruit blijkt dat ze een nader te bepalen minimumbedrag kunnen financieren. Dit bedrag is afhankelijk van de gewenste kavel. Een voorbeeld van een financiële toets vind je hier of hier.

Documentatie

Hieronder vind je de belangrijkste documentatie die jou helpen in het maken van een keuze:

Duurzaamheid

Op het inschrijfformulier geven inschrijvers onder andere de kavelvoorkeur aan. Daarnaast moeten inschrijvers aangeven dat zij een woning met een EPC (energieprestatiecoëfficiënt) van 0 willen realiseren. Met het stappenplan duurzaam bouwen krijg je een indicatie van hoe je als particulier zelf een woning kunt bouwen zonder energierekening. Download hier het stappenplan.

Meer informatie

Op onze pagina Duurzaamheid vind je meer informatie over het duurzaam bouwen op Eiland 2 van De Zaanse Eilanden. Meer over duurzaamheid vind je op het duurzaambouwloket.nl of via de Rijksoverheid.

Kavelverkoop